ОККО допоможе доправити 100 карет швидкої допомоги для захисників України

Середа, 24 Тра 2023

ОККО допоможе доправити 100 карет швидкої допомоги для захисників України

ОККО допоможе доправити 100 карет швидкої допомоги для захисників України

Мережа ОККО підтримала ініціативу БФ Smart Medical Aid, який має на меті передати силам оборони України 100 карет швидкої допомоги, придбаних у Великобританії, Ірландії, Нідерландах.

Компанія надає фондові 18 тисяч літрів пального, щоб авто змогли дістатися прифронтових регіонів. У травні в напрямку на Бахмут, Лиман, Дніпро уже відправлено 4 карети швидкої допомоги у рамках цього партнерства. Наступна партія запланована на червень і складатиметься з 10 авто.

«Вчасна лікарська допомога, евакуація потерпілих з небезпечних місць, екстрене транспортування до стаціонарних лікарень здатні врятувати не одне життя, – як серед оборонців нашої країни, так і серед цивільного населення, – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. –  Торік ми придбали й передали 5 реанімобілів для роботи у прифронтових регіонах у рамках ініціативи United24. Тепер, паралельно з іншими своїми проєктами, долучилися з допомогою пальним до доставки швидких».

«На сьогодні наш фонд передав 63 карети швидкої допомоги та 27 позашляховиків, які обладнані всім необхідним для транспортування поранених, і робота не припиняється. Завдяки компанії ОККО, яка покриває всі витрати на пальне, транспортування 100 швидких стане значно швидшим», –  каже керівник фонду Smart Medical Aid Ірина Рибінкіна.

 Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні та мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Для отримання додаткової інформації про компанію – https://www.okko.ua/ 

Фонд «Смарт Медікал Ейд ЮА» –  медичний благодійний фонд, керівником якого є кардіоторакальний анастезіолог-реаніматолог Ірина Рибінкіна. Команда фонду складається з лікарів-практиків, волонтерів та фахівців, які мають досвід роботи в екстреній медицині та медицині катастроф. Фонд почав працювати ще з 2014 року, а з 2022 року працює над екіпіруванням та навчанням фронтових медиків, комплектує новітнім обладнання медичні установи, привертає до України увагу європейської спільноти.

Більше про діяльність фонду можна дізнатись тут – https://smartmedicalaid.org/ua/

додайте свій коментар